Els músics

Vicenç Esteve, baix- baríton

VicencDes del seu debut com a solista al Gran Teatre del Liceu l’any 1979, ha participat fins a l’actualitat a totes les temporades d’aquest gran coliseu. Durant la seva intensa trajectòria ha cantat en molts dels escenaris més importants d’Espanya i d’Europa; tant òperes i sarsueles, com també recitals d’oratori i lied. Ha compartit escenari amb artistes de renom mundial com: Alfredo Kraus, Plácido Domingo, Josep Carreras, Jaume Aragall, Montserrat Caballé, Joan Pons i Teresa Berganza, entre molts d’altres. També l’han dirigit musicalment i escènica grans directors com: Ros Marbà, Claudio Abbado, Emilio Sagi, Giancarlo del Monaco, Franco Zeffirelli… etc.

El seu afany per a gaudir i fer gaudir al públic de la música popular, l’ha portat a apropar-se al ‘món de l’havanera’. En aquest àmbit, com a l’òpera, també ha pogut actuar a les places més importants.

En la seva vessant de cantant-compositor ha tingut el goig d’estrenar a la “Cantada de Calella de Palafrugell”, amb gran èxit, una de les seves pròpies cançons, l’havanera ‘Anna del Mar’.

L’esperit emprenedor de Vicenç Esteve i la seva vocació artística, l’han impulsat a formar el grup ‘La Taverneta’; així com també la formació de teatre lìric ‘La taverna d’en Mallol’.

Gabriel Lezcano, tenor

GabrielEstùdia cant al Conservatori de Vigo, amb Josefina Acuña. Estùdia Filologia i Teatre a la Universidade de Vigo. Fa una gira de concerts amb la pianista Ingrid Sotolarova per la geografia gallega i portuguesa.

Es va traslladar a Barcelona per a estudiar cant amb la soprano Olivia Biarnès. Va fundar el duet de música de cambra de GPMUSICS i participa en els concerts del Xacobeo 2010 “Vive o camiño” i presenta el programa “Nuestra zarzuela” en el Club Iberia de l’Haia (Països Baixos) .

També va presentar l’obra de Franz Schubert “Schwanengesang” estrenat al “Cicle clàssica a Les Corts” i al Goethe Institut de la capital catalana. A la ciutat comtal també va estudiar més tard amb el baríton Vicenç Esteve, va rebre classes magistrals de Pilar Moráguez, Martine Reyners, Dolors Aldea, Fernando Balboa i el tenor Jaume Aragall.

A Catalunya és protagonista de diverses sarsueles així, com d’operetes  i teatre musical. Funda el seu propi grup de folklore gallec “Os cantareiros do mar” i és el compositor de tots els temas.

 

Anatol Eremciuc, acordió

Anatol

Es va graduar en educació musical per la Universitat Alecu Russo de Balti (Moldàvia) en l’especialitat d’acordió, i va ser guanyador del segon Premi que va organitzar l’esmentada institució. Imparteix cursos a l’educació primària i secundària durant els anys 97-99. És mestre de concert en el teatre popular Bastina del Palau de cultura de Balti del 96 al 99.

És membre de la Glodeni i Balti del 94 al 99. Va compondre números musicals de l’obra “Modista si cinovnicu” al Festival de teatre de Calarasi. Membre de l’orquestra Barbu Lautaru en els festivals internacionals de música i dansa de Jaén, Lisboa, Porto i Clermont- Ferrand (França).

Ja a Espanya, és el guanyador del primer premi del “V Roland – Festival d’acordió” l’any 2011. Soci i fundador del grup de dansa “Camaleó”.

Representant d’Espanya al “1r Festival Internacional Red Bull Sounderground”, celebrat a São Paulo el novembre de 2010. Participa en diverses trobades d’acordionistes d’acompanyament; Pirineus, Arsèguel, Molina…

 

Hugo Guerrero, guitarra i veus

Hugo

Estudia guitarra al “Conservatorio municipal de Buenos Aires” amb M. Norese y Juan Falu. A la universitat (U.B.A.) de la mateixa ciutat, cursa harmonia amb Sebastián Piana i completa els seus estudis a Madrid (Tec. Funcional de la voz “Rabine”) i València (musicoteràpia).

Professor de guitarra, cant i coordinador de tallers de musicoteràpia a Barcelona; a més de participar en diferents projectes artístics, com ara: Orquestra “Camaleó” i “El Consell del Tango”, entre d’altres.

Ha treballat com a músic a més de 20 països en els següents grups: Inverti2 (rumba), Estampes Argentines (folklore) a Espanya; Surestada (Tango) i Porto (jazz) als EEUU d’Amèrica; Cor municipal del 3 de febrer, Hugo Valverde (cumbia), D.N.I (pop rock) a Argentina. Tantmateix, es dedica a la labor de docent a l’àrea de la Salut de l’Hospital Moyano de Buenos Aires.

Anuncios